Beluchtingsfilters / breathers

Wij begrijpen hoe belangrijk oliereinheid is voor de optimalisatie van uw systeem. Daarom werkt Des-Case al meer dan 25 jaar aan innovatieve oplossingen om de kwaliteit van de smeermiddelen in uw industriƫle applicatie optimaal de houden.

 

Standaard disposable beluchtingsfilters

Eenvoudige, betrouwbare bescherming voor vele toepassingen. »

 

 

Extended serie beluchtingsfilters

Hoge luchtdoorstroom, lange levensduur van de droogstof (silicagel) met terugslagkleptechnologie. Ideaal voor tankparken en grote applicaties. »

 

Hybride beluchtingsfilters

Hybride beluchtingfilters met inwendige terugslagkleptechnologie, isoleren hydrauliek- of smeerolie uit extreem vochtige omgevingen. Ideaal voor tandwielkasten, zeer vochtige ruimtes en/of 'washdown-toepassingen'. »

Beluchtingsfilters zonder silicagel

Speciaal ontworpen om vuildeeltjes te filteren en te voorkomen dat vrij water het reservoir binnenkomt. »

Beluchtingsfilters voor extreem zware toepassingen

Oorspronkelijk ontworpen voor de automotive sector, maar worden steeds vaker toegepast in industriĆ«le processen. Het "extreme duty" beluchtingsfilter is uitgerust met een solide standpijp voor grotere doorstroomcapaciteit, grote trilvastheid en een breed temperatuurbereik. »

Grote metalen beluchtingsfilters (niet disposable)

Robuuste metalen (staal of roestvrij staal) beluchtingsfilters. Ideaal voor hoge doorstroomcapaciteiten en/of chemische bestendigheid. »

Klantspecifieke silicagel beluchtingsfilters

In deze disposable beluchtingsfilters voor speciale toepassingen worden verschillende silicagel absorptiemiddelen gecombineerd. »

Adapters en accessoires

Voor het aansluiten van beluchtingfilters op uw installatie leveren wij een uitgebreid programma aan adapters en accessoires. »