Wie zijn we?

Nederlandse specialist Des-Case beluchtingsfilters

DesCase.nl is de vertegenwoordiger voor DesCase-producten in Nederland. Wij zijn opgericht door HITMA Filtratie in samenwerking met DesCase Corporation. Onze beluchters worden daar ingezet waar levensduur en prestatie van smeermiddelen essentieel zijn en smeringsproblemen opgelost moeten worden.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over Des-Case filtratieproducten voor industriële smeermiddelen. Binnen ons pakket vindt u altijd een oplossing om de betrouwbaarheid en levensduur van uw installaties te verbeteren.

Beluchters in vele uitvoeringen

Beluchters houden vuil en vocht uit uw systeem, zodat de prestaties toenemen. Onze beluchters (luchtingsfilters en ontvochtigers) zijn uitermate geschikt om traditionele tankdopbeluchters op hydrauliektanks, voorraadtanks en tandwielkasten te vervangen.

Des-Case standaard serie beluchtingsfilters

De standaard-serie beluchtingsfilters is uitgevoerd met een flexibel, bijna onbreekbaar, nylon/polycarbonaat huis, meerdere filterelementen en een unieke standpijp die een groot aantal voordelen biedt.

Des-Case stalen beluchters

De robuuste stalen Des-Case beluchters worden ingezet in zeer vuile omgevingen. In deze lijn is de technologie van de standaard serie toegepast.

Des-Case Hydroguard beluchters

Aanvullende beluchtingstechnieken vindt u in de "Hydroguard™" productlijn. Ideaal voor lage flow-toepassingen, 'washdown*'-toepassingen en in omgevingen met een hoge luchtvochtigheid.

(*Washdown: installaties die met hoge drukspuit gereinigd worden.)